Polyteknoi.gr:Ο χώρος συνάντησης, αλληλοενημέρωσης, προτάσεων και συζητήσεων για  την αντιμετώπιση του  δημογραφικού προβλήματος καθώς και θεμάτων που αφορούν  τις πολυμελείς οικογένειες με τρία τέκνα

Περιεχόμενα

Σύνδεση

Username

Password

Δεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Δωρεάν εγγραφή

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει η νέα έκδοση της ιστοσελίδας ?

Χρειάζεται να συνδεθείτε για να ψηφίσετε.

Θέματα στις Δ. Συζητήσεις

Πρόσφατα άρθρα

Σύνδεσμοι

Χορηγεία του polyteknoi.gr - Βάλτε τη διαφήμισή σας στη ιστοσελίδα

Διαφημιστικός χώρος. Η ιστοσελίδα χρειάζεται χορηγούς. Γίνετε χορηγός του polyteknoi.gr και προβάλετε τη διαφήμισή σας στη μεγαλύτερη κοινότητα της χώρας με 100.000 εμφανίσεις μηνιαίως. Για πληροφορίες μεταβείτε στο online σύστημα διαφημιστών

Προβολή θέματος

Εκτύπωση θέματος
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ & ΑΤΕΛΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;;;;
GiorgioTheod
#1 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 10-03-2010 19:21

Μέλος από: 10.03.10

Καλησπέρα.

Με λένε Γιώργο και είμαι νέο μέλος.Έχω τρία παιδιά-πρόσφατα προστέθηκε το μικρότερο στην οικογένεια.Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας,και παράλληλα να κάνω κάποιες ερωτήσεις,για θέματα που εχουν προκύψει λόγω της "οικονομικής κρίσης"

Μόλις σήμερα έμαθα,από γιατρό ο οποίος είναι τρίτεκνος,ότι μέχρι τον Ιούνιο,θα καταργηθούν τα επιδόματα ΜΟΝΟ των τριτέκνων και η ατέλεια στην αγορά νέου Ι.Χ.Ο συγκεκριμένος μάλιστα,έσπευσε αμέσως ν'αγοράσει αυτοκίνητο,αν και δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του για εφέτος.

Επειδή,βρισκόμαστε σε μεγάλη αναστάτωση,κι επειδή ο μισθός μας πλέον θα υποστεί μεγάλη μειωση,παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι παραπάνω,να διαφωτίσει κι εμάς τους υπολοίπους...

marylavazza
#2 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 11-03-2010 09:52

Μέλος από: 26.01.10

δεν νομιζω βρε παιδια, κατι τετοιο δεν γινεται... αν γινει αυτο θα παρουμε τα βουνα!!!!

GiorgioTheod
#3 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 13-03-2010 22:25

Μέλος από: 10.03.10

Κανείς δεν έχει ακούσει ή μάθει τίποτε, παιδιά;;;

dolph
#4 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 19-03-2010 22:06

Μέλος από: 17.12.08

Βαλτός της κυβέρνησης είσαι και τσεκάρεις αντιδράσεις; Smile
Δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά κάτι τέτοιο πάντως.

napstru
#5 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 20-03-2010 09:28

Μέλος από: 20.03.10

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΠΗΡΑ ΙΧ 2000 CC ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΑΞΙΝΟΜΙΣΕΙΣ. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!

vavas
#6 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 28-03-2010 06:43

Μέλος από: 28.03.10

Με πρόσφατη ερώτηση στο τελωνείο της πόλης μου, μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το θέμα και ότι προς το παρών ότι "πολύτεκνο" εκτελωνίζεται πληρώνει τον φόρο πολυτελείας,σύμφωνα με την εργοστασιακή αξία του οχήματος.Φίλος μου εκτελωνιστής μου είπε ότι προς το παρών ήρθε διορθωτική απόφαση για την εξαίρεση απο τον φόρο πολυτελείας των αναπηρικών και αγροτικών αυτοκινήτων και ότι λογικά κάτι θα έρθει και για τα πολυτεκνικά.

alnick7
#7 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 24-05-2010 17:59

Μέλος από: 06.11.09

Έχει ακούσει κανείς για κατάργηση των επιδομάτων των τρίτεκνων οικογενειών; Σήμερα στην εκπομπή του Αυτιά κάτι τέτοιο άκουσα, ότι σκέφτονται να το καταργήσουν . Γνωρίζει κανείς κάτι σίγουρο;;; Ευχαριστώ

dstavrop
#8 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 25-05-2010 09:50

Μέλος από: 12.02.10

Ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο, γιατι αυτοματως σημαινει εξοντωση και εμπαιγμο ολων των τριτεκνων οικογενειων. Δηλαδη δεν καταλαβα, οι τριτεκνες οικογενειες ειναι το προβλημα? ή μηπως δινουν τα τεραστια επιδοματα και θα σωθουν κοβοντας τα?
Η επιθεση που δεχονται οι τριτεκνες και οι πολυτεκνες οικογενειες, ειναι πραγματικα ανευ προηγουμενου, δεν εχει λογικη και ισοπεδωνει τα παντα. Μονο που για την κατασταση που εχουμε φτασει, οι τελευταιοι που ευθυνονται ειναι οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι. Αντι να αναγνωριζεται η προσφορα τους , οδηγουν τις οικογενειες αυτες στη χρεοκοπια, στη λογικη να μη χρεοκοπησει η χωρα, για την καταντια της οποιας οι ιδιοι ευθυνονται .
Ντροπη, επιτέλους ας παψουν τα ΜΜΕ να σιωπουν, ας αναλαβουν οι πολιτικοι τις ευθυνες τους, ας υπερασπιστουν οι βουλευτες αυτους που πρεπει, αυτους που τους στελνουν στη βουλη, και οχι μονο τους υπαλληλους τους και τους εαυτους τους....

aggelos67
#9 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 25-05-2010 10:18

Μέλος από: 25.05.10

Καλημερα και απο μενα ,ειμαι και εγω τριτεκνος με 3 παιδια κατω των 5,ετων διαβαζω με ενδιαφερον τα οσα λεγονται δεξια και αριστερα και τοσο πιο πολυ τα παιρνω στο κρανιο..ακουσα λεει για καταργηση του επιδοματος των τριτεκνων!! Ποιος ειναι αυτος που θα τολμησει να το καταργηση ? Ποιος πολιτικος και ποια τροικα θα παιξει με τα δικαιωματα χιλιαδων οικογενειων ? Εχω τετοια νευρα με ολους τους πολιτικους ολων των παραταξεων που οπου τους βρω θα ειμαι ο πρωτος που αρχισει να μοιραζει κλωτσιες και οχι δροσερα γιαουρτια !!!
-Προσφατα ( πριν 7 μηνες ) πηρα την οικογενεια μου απο το κεντρο της αθηνας και μετακομησα στην ραφηνα-αττικης που ειναι πιο ανθρωπινα και τα παιδια μου θα μεγαλωσουν σαν παιδια,δεν ξερω αν πετυχω στο δρομο μου τον τεως πως θα αντιδρασω !!
-Δεν φτανει που μου εκοψαν 4500 ευρω το χρονο απο τον οικογενειακο μου προυπολογισμο..τωρα θελουν και το επιδομα των τριτεκνων!!
-Οι κυριοι αυτοι ( πολιτικοι ) θα πρεπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για την καταντια της χωρας..και θα πρεπει παραδειγματικα να τους δωσουν στα χερια του ελληνικου λαου καθως και ολη τους η περιουσια να δημευθει!!
-Σαν ελληνας δεν προκειται να το δεχθω ποτε ..και θα μαθω στα παιδια μου ποιοι τους στερησαν το δικαιωμα στην μορφωση τους στην διατροφη τους και γενικα στην ζωη τους ,οσα νεα κομματα και να φτιαξουν τα προσωπα θα παραμεινουν ιδια ..με λιγα λογια ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν , αχρηστοι ολοι τους , ολοι τους εχουν μεσα την απατεωνια ,την κλεψια και την διψα για εξουσια για την βολη και την αναδειξη τοσο των ιδιων οσο και των οικογενειων τους..αλλα δεν ειναι μακρυα η μερα που οι ελληνες θα τα παρουν στο κρανιο και τοτε δεν θα τους χωρα ο πλανητης ολος.
- Εδω και μερες εχω αγανακτηση και εχω σιχαθει ολους τους πολιτικους ( ψευτες) τοσο εγω οσο και οικογενειες της συζυγου μου ΔΕΝ θα ξαναψηφησουμε κανενα απο τα κομματα της παρουσης βουλης διοτι θεωρουμε οτι αυτοι ειναι οι υπευθυνοι για την κατασταση της χωρας !!
- θα ξαναψηφησουμε βεβαιως οποιον πολιτικο γεμισει τουλαχιστων μια πτερυγα του κορυδαλλου απο αυτους που εκλεψαν και καταχραστηκαν το ελληνικο δημοσιο!!
-Σχετικα στη ζωη μου ειμαι ηρεμος ανθρωπος ..εχω ενα κακο ελλατωμα..οποιος πειραξει την οικογενεια μου γινομαι θηριο και δεν καταλαβαινω τιποτα !! Το ιδιο ιερη φανταζομαι ειναι και για σας οι οικογενειες σας ..διοτι φιλοι μου αυτο που ζουμε ειναι ο εκβιασμος και ο βιασμος της ελληνικης οικογενειας ,μας οδηγουν στην εξαθλιωση και προσπαθουν να μας ταπεινωσουν και να μας παρουν τους κοπους και τις θυσιες τοσο των πατεραδων μας οσο και των δικων μας..Αρκετα ,ως εδω και μη παρεκει ,θα σας παρει και θα σας σηκωσει κυριοι πολιτικοι !!!
Εδω ειναι ελλαδα δεν ειναι ουτε αλβανια ουτε πακισταν !!!!
Αν εχετε κοτσια δοκιμαστε να κοψετε εστω και ενα ευρω απο τα παιδια μας και να ειστε σιγουροι οτι ο ελληνικος λαος θα σας κοψει τα ποδια !!

Σε οποιον βαστα ας βγει να το ανακοινωσει !!

μετα τιμης ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Familyclub
#10 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 26-05-2010 07:50

Μέλος από: 23.03.10

Καλημερα κι απο εμενα...

Συμφωνω με τον φίλο Άγγελο.... και εχω να προσθεσω οτι θα πρεπει να οργανωθουμε... και φυσικα να ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ....

Θα το πω κι εδω... ας μαζευτουμε να κανουμε συλλογο Ανατολικης Αττικης...

www.familyclub.gr
kalypso
#11 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 26-05-2010 13:15

Μέλος από: 26.05.10

Γεια σας, είμαι κι εγώ νέο μέλος μαμά 3 παλικαριών (1 3χρονο και 2 πιο μικρά 17μηνα διδυμάκια φυσικά)!
Λοιπόν παιδιά το ΝΕΟ το άκουσα από τον Αυτιά κι εγώ και έπαθα το πρώτο σοκ...όσο και να έψαξα και να παραφιλούσα στις ειδήσεις τίποτα...μέχρι που το άκουσα σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας για δεύτερη φορά! συμπέρασμα: θα το περάσουνα στα ψιλά γράμματα;;; πόσο θα το παίξουν τα κανάλια πόσος ντόρος θα γίνει για μερικές χιλιάδες τρίτεκνων στην Ελλάδα; και άντε και ξεσηκωνόμαστε και αντιδρούμε...ποιός θα μας υπολογήσει για δύναμη;! δυστυχώς είμαστε ο αδύναμος κρίκος που θέλουμε δεν θέλουμε θα κάτσουμε και θα την φάμε στο τέλος!φυσικά και να οργανωθούμε, φυσικά και θα φωνάξουμε αλλά...όπως και με το 13ο και 14ο μισθό στην αρχή μας μιλούσαν για κατάργηση και στο τέλος μας φορέσαν μια ωραιότατη μείωση!κάτι τέτοιο θεωρώ και το πιό πιθανό σενάριο!

stavros
#12 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 27-05-2010 12:55

Μέλος από: 12.07.06

Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από Υπουργείο Οικονομικών και από τον ΟΓΑ/Δκτή δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.Αυτό που ακούσθηκε δεν αφορούσε το πολυτεκνικό επίδομα.Εμείς λέμε μέχρι τώρα.Γνωρίζετε πολύ καλά ότι αν δεν βρούν λεφτά για τα δάνεια τότε ένας Θεός ξέρει μόνο τι θα ακολουθήσει.Καθότι φαίνεται ότι δύσκολα(είτε το θέλουν πράγματι ή ενεργούν για τα μάτια του κόσμου ότι προσπαθούν) μαζεύονται τα ευρώ αππο αυτούς που τα έκλεψαν. Αρα ποιά είναι η εύκολη λύση,η πεπατημένη;από αυτούς που τα παίρναν πάντα.
Δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει αύριο.
Βεβαίως ο αγώνας θα έχει αποτέλεσμα,αλλά όχι από τον καναπέ του σαλονιού.Εδώ οι παλαιότεροι κάτι θα θυμούνται όταν καλούσαμε τους τρίτεκνους και δεν εμφανιζόταν είτε Θεσσαλονίκη,τρείς φορές είτε Αθήνα ομοίως.

http://www.triteknoi-edessa.blogspot.com
cider
#13 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 04-06-2010 11:22

Μέλος από: 04.06.10

χαιρετώ την προσπάθεια όλων τον φίλων που έφτιαξαν αυτή την ιστοσελίδα είμαι καινούργιο μέλος και πατέρας τεσσάρων παιδιών βλέπω ακούω και αγανακτώ ,αναρωτιέμαι δεν μπορούμε να ιδρύσουμε μια ελεγκτική επιτροπή για τα έσοδα και τα έξοδα αφού του κράτους σαν πολίτες ?

paparouna
#14 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 05-06-2010 09:05

Μέλος από: 15.01.10

σημερα στα ελτα μου ειπαν οτι δεν θα παρουμε τρο επιδομα τη δευτερα

desp
#15 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 05-06-2010 14:30

Μέλος από: 02.06.10

Διάβασα ότι θα δοθούν τα επιδόματα των τριτέκνων κ των πολυτέκνων από τις 8-6-2010 . Επομένως ας κάνουμε λίγη υπομονή...

Familyclub
#16 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 06-06-2010 09:04

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Ο.Γ.Α.

Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 4 Ιουνίου 2010

Η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. ανακοινώνει ότι:

Τα οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα (επίδομα 3ου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα, πολυτεκνικό επίδομα τρίτεκνης οικογένειες Ν.3631/08, ισόβιες συντάξεις και εφάπαξ παροχή 2.000€ Ν.3454/2006) του Γ΄ Διμήνου 2010, Θα καταβληθούν σε 432.098 οικογένειες το χρονικό διάστημα από 8 έως 15 Ιουνίου 2010.

Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται σε 130. 312.114,16€.

Ο ΔιοικητήςΟ.Γ.Α.

Λευτ. Ν. Παπαγεωργόπουλος

www.familyclub.gr
narale
#17 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 07-06-2010 20:21

Μέλος από: 07.06.10

Καλησπέρα σας, εγώ μόλις γράφτηκα ως νέο μέλος και θα αποκτήσουμε το 3ο παιδάκι μας μέσα Ιουλίου.Εεπιδή και τα άλλα 2 μου παιδιά είανι πολύ μικρά δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Δεν ξέρω τι ισχύει και όντως είναι ανησυχητικά αυτά που λέγονται παραπάνω. Πάντως έστειλα email στον ΟΓΑ πριν λίγο και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν.Θα σας ενημερώσω σχετικά αν μάθω κάτι.

pomakigr
#18 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 08-06-2010 11:01

Μέλος από: 21.11.08

καλησπέρα
πληρωθηκαμε σήμερα (08-06-10) το επιδομα. Περιοχή Νίκαια Πειραια.

aris29406
#19 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 08-06-2010 11:41

Μέλος από: 29.05.10

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΔΙΝΟΝΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Familyclub
#20 Εκτύπωση δημοσίευσης
Δημοσιεύθηκε 09-06-2010 05:21

Καλημερα... κι εδω, Αρτεμιδα Αττικης, ξεκινησε εχθες κανονικα το επιδομα...

www.familyclub.gr
Πήγαινε στη Δ. Συζήτηση:

Διαφήμιση

Χρήστες online

Αποστολές στο forum: 5605 :: Συνολικά θέματα: 928 :: Συνολικά σχόλια: 1
-> Επισκέπτες online: 4
-> Μέλη online: 0
-> Σύνολο μελών: 8,748
-> Νεότερο μέλος: mastro
-> Μέλη που συνδέθηκαν σήμερα:
jikonomou, alga, PANAGIS21, konsolas, babisK, DORAK,

crawlers