Περιεχόμενα
Σύνδεση
Δωρεάν εγγραφή
Δημοσκόπηση
Θέματα στις Δ. Συζητήσεις
Νεότερα
Στάση ...δανείων από...
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑ 3ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ...
ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΔΕΗ-ΝΕΡΟΕνδιαφέροντα
Αυτοκίνητο Τρίτεκ... |
[432] |
ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ... |
[303] |
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚ... |
[199] |
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ |
[149] |
Αδεια μητρότητας ... |
[104] |
Πρόσφατα άρθρα
Σύνδεσμοι
Χορηγεία του polyteknoi.gr - Βάλτε τη διαφήμισή σας στη ιστοσελίδα
Διαφημιστικός χώρος. Η ιστοσελίδα χρειάζεται χορηγούς. Γίνετε χορηγός του polyteknoi.gr και προβάλετε τη διαφήμισή σας στη μεγαλύτερη κοινότητα της χώρας με 100.000 εμφανίσεις μηνιαίως. Για πληροφορίες μεταβείτε στο online σύστημα διαφημιστών
Προβολή θέματος
Polyteknoi.gr:Ο χώρος συνάντησης, αλληλοενημέρωσης, προτάσεων και συζητήσεων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος καθώς και θεμάτων που αφορούν τις πολυμελείς οικογένειες με τρία τέκνα :: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :: ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Σελίδα 1 από 2: 12
|
|
Δικαιωματα τριτεκνων στις μεταγραφες
|
|
| monika |
Δημοσιεύθηκε 25-06-2008 14:16
|
|
Λοιπον παιδια ειναι αναγκη να μου απαντησει καποιος..Ειμαστε μια οικογενεια τριων παιδιων,και θελω να μαθω ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να γινει η μεταγραφη που ισως να θελησω.. |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 25-06-2008 19:06
|
|
Το μεγαλύτερο τέκνο να είναι 26 ετών και κάτω και να υπάρχει αντιστοιχία της σχολής στον τόπο που θέλετε να πάτε. |
| mech_aris |
Δημοσιεύθηκε 18-08-2008 17:02
|
|
Γεια σας.Είμαι καινούργιος εδώ.Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές..Έδωσα φέτος πανελλήνιες.Ανήκω σε τρίτεκνη οικογένεια και σχεδόν σίγουρα περνάω στη σχολή που θέλω αλλά όχι στη πόλη μου.Η μητέρα μου θέλει πολύ να πάρω μεταγγραφή αλλά το πρόβλημα είναι πως η μία μου αδερφή είναι 28 δηλαδή πάνω από το όριο των 26 που λέει η εγκύκλιος των μεταγγραφών.Αποκλείεται να πάρω μεταγγραφή?Ένας γνωστός μού είπε ότι πλέον παίρνουν όλοι οι τρίτεκνοι μεταγγραφή ασχέτως ηλικίας και ότι στα περισσότερα πανεπιστήμια σε ρωτάνε αν ανήκεις στους τρίτεκνους χωρίς να δουν αν κάποιο από τα τέκνα είναι πάνω από 26.Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?Επιπλέον η άλλη μου αδερφή που είναι κάτω από 26 σπουδάζει στη πόλη μου και έχω ακούσει ότι αν έχεις αδερφό ή αδερφή που σπουδάζει στη πόλη σου μπορεί να σε φέρει στη πόλη σου εφόσον υπάρχει το αντιστοιχο τμήμα.Ισχύει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]() |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 19-08-2008 11:16
|
|
Για να κάνετε χρήση της διατάξεως για τους τριτέκνους πρέπει το 1ο παιδί να είναι 26 ετών και κάτω. Υπάρχει όμως και μια άλλη διάταξη όταν φοιτά και άλλο παιδί.Ομως αυτή έχει ποσοστό.Λεπτομέρειες στην γραμματεία της σχολής που θα περάσετε. |
| andreashadji |
Δημοσιεύθηκε 20-09-2008 08:21
|
|
καλησπερα σε ολους!ειμαστε οικογενεια με 4 παιδια τα δυο εκ των οποιων ειναι ανω των 26 και παντρεμενα.ο αδερφος μου που περασε φετος δικαιουται μεταγραφη ως πολυτεκνος ή οχι?????το 4ο παιδι ειναι στο γυμνασιο ακομα. ευχαριστω! |
|
|
|
| natasa |
Δημοσιεύθηκε 23-09-2008 09:41
|
|
http://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_meteggrafwn_2008_2009_080715.doc είναι η τελευταία εγκύκλιος μετεγγραφών. |
|
|
|
| andreashadji |
Δημοσιεύθηκε 23-09-2008 15:11
|
|
την εχω διαβασει αλλα επειδη με μπερδεψε αρκετα με τις αλλαγες αρθρων γι αυτο ρωταω συγκεκριμενα για την κατασταση μας.ευχαριστω! |
|
|
|
| ian |
Δημοσιεύθηκε 22-11-2008 18:01
|
|
kalispera se olous...an mporouse kapoios na me voithisei tha to ektimousa para poli...eimaste triteknh oikogeneia kai i megaliteri m adelfi katw apo 26.tha dwsw panellinies auti t xronia...poies einai oi antistoixies tmimatwn wste na dw se poies poleis mporw na paw analoga se poia sxoli tha perasw?kai kati akoma....akousa oti apo ena tmima aei st ditiki makedonia mporei an eisai triteknos na pas automata mixanologwn mixanikwn st aristoteleio..kserei kaneis tpt?(d m fanikan k poli antistoixa tmimata gi auto rwtaw ti simvainei an einai paraplisia kai oxi antistoixa).......euxaristw poli |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 22-11-2008 21:46
|
|
1ον Καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες 2ον Η αντιστοιχία υπάρχει στον ιστοχώρο του ΥΠΕΠΘ: http://www.ypepth.gr/el_ec_category5757.htm |
| ian |
Δημοσιεύθηκε 23-11-2008 16:14
|
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH. |
|
|
|
| alexspan |
Δημοσιεύθηκε 18-06-2009 10:34
|
|
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 4ο ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 31 Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ 27 ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.... Υ.Γ:ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. |
|
|
|
| pantelis132 |
Δημοσιεύθηκε 25-01-2010 14:49
|
|
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 26 ΟΜΩΣ Η ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ??? |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 25-01-2010 18:23
|
|
Δεν υπάρχει περιορισμός |
| xristos |
Δημοσιεύθηκε 26-01-2010 22:22
|
|
Τα πανεπιστήμια παίρνουν μέτρα για τις μετεγγραφές Καταγγελίες για ψευδεπίγραφες υιοθεσίες και επιμέλειες Του Αποστολου Λακασα Τα πανεπιστήμια αποφάσισαν να περιορίσουν την (κυριολεκτικά) μάστιγα των μετεγγραφών. Ετσι, προχωρούν σε μεταξύ τους συμφωνίες ώστε, με την άρση της αντιστοιχίας των τμημάτων, το κάθε περιφερειακό τμήμα να διατηρεί τους εισακτέους του, οι οποίοι έως σήμερα, φυλλορροούν μέσω μετεγγραφών προς κεντρικά ΑΕΙ. Από την πλευρά του, το υπουργείο Παιδείας προχωράει σε ειδική ρύθμιση θωράκισης του αδιάβλητου της διαδικασίας, καθώς υπάρχουν υπόνοιες από την εκτίναξη των... τρίτεκνων που παίρνουν κάθε χρόνο μετεγγραφή. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το υπ. Παιδείας σε νομοσχέδιο που καταρτίζει θα περιλάβει διάταξη για αυστηρούς ελέγχους εκ μέρους των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, που εξετάζουν τις αιτήσεις μετεγγραφής. Κι αυτό γιατί υπάρχουν υπόνοιες για καταστρατήγηση των διατάξεων σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση των φοιτητών «με συστηματικές πράξεις αναδοχής», όπως χαρακτηριστικά είπε στην «Κ» πανεπιστημιακός. Συγκεκριμένα, ο νόμος δίνει δικαίωμα άμεσης μετεγγραφής στο ΑΕΙ της αρεσκείας τους σε φοιτητές από τρίτεκνη οικογένεια. Μόνος όρος είναι η ηλικία του μεγαλύτερου παιδιού της τρίτεκνης οικογένειας να μην έχει ξεπεράσει τα 26 έτη. Στο υπουργείο, έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις σημαντικής αύξησης των μετεγγραφομένων από τρίτεκνη οικογένεια. Ενδεικτικά, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από τις 502 αιτήσεις μετεγγραφών που έγιναν φέτος δεκτές στις επτά σχολές του ιδρύματος (τόσες έχουν αντίστοιχες σχολές σε περιφερειακά ΑΕΙ), οι 280 αιτήσεις ήταν φοιτητών από τρίτεκνες οικογένειες (ποσοστό 55,7%). Στη νέα ρύθμιση που θα ισχύσει από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, το υπ. Παιδείας θα επιχειρήσει να θωρακίσει τη διαδικασία με καλύτερους ελέγχους της οικογενειακής κατάστασης των αιτούντων. «Παίζεται "παιχνίδι" με τις υιοθεσίες και τις επιμέλειες τέκνων, ακόμη και παιδιών προσφύγων», ανέφεραν στην «Κ» παράγοντες των πανεπιστημίων. Συμφωνίες Από την άλλη, σχολές περιφερειακών και κεντρικών ιδρυμάτων με ομοειδή τίτλο συνάπτουν συμφωνία, ώστε να αποκλείουν το κύμα μετεγγραφών που αποψιλώνει τα περιφερειακά τμήματα. Χαρακτηριστική είναι η συμφωνία που έγινε ανάμεσα στο Παν. Αιγαίου και στο Χαροκόπειο Παν. Αθηνών, όταν το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (με έδρα στη Λήμνο), το οποίο πρωτολειτούργησε φέτος, ξέμεινε από φοιτητές, αφού οι περισσότεροι πήραν μετεγγραφή στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Αθηνών. Οι αρχές των δύο ιδρυμάτων ήλθαν σε συμφωνία, δηλώνοντας ότι τα προγράμματα σπουδών των δύο τμημάτων δεν έχουν αντιστοιχία και άρα οι φοιτητές δεν μπορούν να μετεγγραφούν από το ένα τμήμα στο άλλο. Σε ανάλογη συμφωνία αναμένεται να προχωρήσει το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Παν. Πελοποννήσου (με έδρα στην Κόρινθο) με το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Παν. Μακεδονίας (με έδρα στη Θεσσαλονίκη). «Θα ζητήσουμε την άρση της αντιστοιχίας που υπάρχει μεταξύ των δύο τμημάτων, η οποία επιτρέπει τις μετεγγραφές. Είναι εντυπωσιακό ότι από τους 130 φετινούς εισακτέους στο τμήμα της Κορίνθου περίπου οι 100 πήραν μετεγγραφή στο Τμήμα του Παν. Μακεδονίας», ανέφερε, μιλώντας στην «Κ», ο νέος πρύτανης του Παν. Πελοποννήσου κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Μάλιστα, πανεπιστημιακός του ιδρύματος της Θεσσαλονίκης ανέφερε στην «Κ» περίπτωση γνωστού του φοιτητή ο οποίος, καθώς πληρούσε τους όρους μετεγγραφής, ζήτησε να μην ταξιδέψει στην Κόρινθο. «Αφού θα φύγουμε από την Κόρινθο, γιατί να μην κάνουμε την εγγραφή και κατόπιν τη μετεγγραφή μέσω ΚΕΠ;» ρώτησε, αφήνοντας άφωνο τον πανεπιστημιακό... Ρυθμίζονται εκκρεμότητες Με νομοσχέδιο «σκούπα» (όπως το χαρακτηρίζουν, γιατί με αυτό θα ρυθμισθούν διάφορες εκκρεμότητες) το υπουργείο Παιδείας θα ικανοποιήσει διάφορα αιτήματα των ΑΕΙ σχετικά με δυσλειτουργίες που προκάλεσε ο νόμος-πλαίσιο του 2007. Συγκεκριμένα, με το νομοσχέδιο, που από το υπουργείο δεν θεωρείται νέος νόμος-πλαίσιο, θα ρυθμίζεται το ζήτημα της σύνθεσης των εκλεκτορικών σωμάτων. Ο ισχύον νόμος προβλέπει ότι στα εκλεκτορικά σώματα μετέχουν (κατά το 1/3) πανεπιστημιακοί από άλλο ΑΕΙ (της Ελλάδος ή του εξωτερικού) κι αυτό δυσκολεύει την αναζήτηση εκλεκτόρων, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διαδικασία εκλογής. Επίσης, στο νομοσχέδιο θα προωθηθεί νέο σύστημα διανομής πανεπιστημιακών συγγραμμάτων. Με βάση αυτό, οι διδάσκοντες από τον Μάιο θα επιλέγουν τα βιβλία που θα προτείνουν στους φοιτητές, οι οποίοι με την έναρξη της χρονιάς τον Οκτώβριο r11;έχοντας λάβει έναν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (pin) r11; θα δηλώνουν τα βιβλία μέσω Διαδικτύου και θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν άμεσα. Εντύπωση προκαλεί η πληροφορία ότι το υπ. Παιδείας εξετάζει τη μείωση της βαρύτητας της ψήφου των φοιτητών στις πρυτανικές εκλογές (η βαρύτητα θα σταθμίζεται ανάλογα με τη συμμετοχή τους). Παρ’ ότι ικανοποιεί το αίτημα πρυτάνεων και της ομοσπονδίας των πανεπιστημιακών ΠΟΣΔΕΠ, εάν προκριθεί θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις φοιτητικών παρατάξεων. http://news.kathi...010_388074 Επεξεργασία xristos 26-01-2010 22:23 http://acmyblog.b... |
| DIMITRISM3 |
Δημοσιεύθηκε 31-05-2010 11:06
|
|
Γειά σας...ανηκω και γω σε οικογενεια τριτέκνων.......εδωσα πανελληνιες.....ο μεγαλυτερος αδερφος μου ειναι 26....εγινε 26 τον μαρτη...δηλαδη τωρα ειναι 26+3 μηνες......δικαιουμε μεταγραφη?? |
|
|
|
| DIMITRISM3 |
Δημοσιεύθηκε 31-05-2010 12:11
|
|
κανεις? |
|
|
|
| DIMITRISM3 |
Δημοσιεύθηκε 09-06-2010 22:57
|
|
UP............. |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 09-06-2010 23:41
|
|
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3282 (ΦΕΚ Α΄ 208/01.11.2004) Mετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών εσωτερικού και άλλες διατάξεις. Άρθρο 1 Μετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών εσωτερικού 1. Από το ακαδημαϊκό έτος 2004 2005 δεν επιτρέπονται οι μετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών εσωτερικού. Από την απαγόρευση αυτή εξαιρούνται: α) οι μετεγγραφές των γονέων και τέκνων των πολυμελών οικογενειών με τρία ζώντα τέκνα από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή νομίμως αναγνωρισθέντα ή υιοθετηθέντα, εφόσον κανένα από αυτά δεν υπερβαίνει το εικοστό έκτο έτος της ηλικίας του, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων άγαμων μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα που δεν υπερβαίνουν το ανωτέρω όριο ηλικίας, μη θιγομένων των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία των πολυτέκνων,... |
| jimkog |
Δημοσιεύθηκε 24-06-2010 18:02
|
|
Γεια σας!!! στην οικογενεια μου ειμαστε 3 παιδια και επειδη ο πατερας μου ειχε πεθανει θεωρουμαστε πολυτεκνοι...ο μεγαλυτερος αδερφος μου ειναι 18 εδωσε φετος πανελλαδικές,τωρα ειναι η σειρα μου να δωσω...ο αδερφος μου αν δεν περασει αθηνα θα εχει το δικαιωμα να κανει μεταγραφη απο την σχολη που θα βρισκετε στην θεσ/νικη και να ερθει αθηνα...αν το αξιοποιησει αυτο το δικαιωμα ο αδερφος μου εγω θα μπορω να το αξιοποιηω του χρονου??και κατι τελευταιο αν περασω στην κυπρο (εχει και εκει ενα πανεπιστιμιο που με ενδιαφερει)θα μπορω να ερθω αθηνα ετσι?? ευχαριστω... |
| xristos |
Δημοσιεύθηκε 06-07-2010 18:42
|
|
Σταύρο, γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάτι νεώτερο από τα παρακάτω για τις μετεγγραφές: .......................................................................................................... Μετεγγραφές εσωτερικού ακαδ. έτους 2009-2010(και τροποποίηση) .......................................................................................................... Υπογράφηκε από το ΥπΕΠΘ η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές φοιτητών Πανεπιστημίων και σπουδαστών ΤΕΙ 2009-10. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από 1 έως 15 Νοεμβρίου. Κατά την ανωτέρω προθεσμία υποβάλλονται και τα δικαιολογητικά των σπουδαστών Τ.Ε.Ι. οι οποίοι έχουν εισαχθεί στο εαρινό εξάμηνο και αιτούνται μετεγγραφής για μη οικονομικούς λόγους. Σημειώνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης μετεγγραφής είναι να έχει προηγηθεί η εγγραφή στο Τμήμα εισαγωγής. Για τους σπουδαστές Τ.Ε.Ι. οι οποίοι έχουν εισαχθεί στο εαρινό εξάμηνο και αιτούνται μετεγγραφής για οικονομικούς λόγους, η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών ορίζεται από 1 έως 15 Απριλίου κάθε ακαδημαϊκού έτους, ενώ όσοι ανήκουν σε ειδική κατηγορία, που ορίζεται από την εγκύκλιο, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής και πέραν της προβλεπόμενης προθεσμίας, λόγω της μη έγκαιρης έκδοσης των αποτελεσμάτων από τα Τμήματα. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές εξετάζονται το αργότερο μέσα σε σαράντα (40) ημέρες από τη λήξη των ανωτέρω προθεσμιών (παρ.8 άρθρου 1 ν. 3282/04). Λόγω της απαγόρευσης των μετεγγραφών εξωτερικού (ν. 3027/2002 Α΄152) φοιτητές και σπουδαστές που εισάγονται σε Τμήματα ή Σχολές του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν έχουν το δικαίωμα μετεγγραφής σε αντίστοιχα Τμήματα ή Σχολές Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι. της χώρας. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3242/04 (Α? 102) η αναζήτηση πιστοποιητικών αρμοδιότητας ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) είναι αυτεπάγγελτη. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο εδώ: http://kesyp.ser....090706.doc Ύστερα από τη δημοσίευση του Νόμου 3794/2009 (Α156) με τις διατάξεις του οποίου ρυθμίζονται θέματα πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης, τροποποιούμε-συμπληρώνουμε την αριθ. Φ1/79143/Β3/03.07.2009 εγκύκλιο, ως ακολούθως: Δείτε την τροποποίηση εδώ: http://kesyp.ser....090924.doc ................................................................................................................................................................. πηγή: http://kesyp.ser.... Επεξεργασία xristos 06-07-2010 18:49 http://acmyblog.b... |
Σελίδα 1 από 2: 12
| Πήγαινε στη Δ. Συζήτηση: |
Διαφήμιση
Χρήστες online
![]() |
| Αποστολές στο forum: 5601 :: Συνολικά θέματα: 926 :: Συνολικά σχόλια: 1 |
Επισκέπτες online: 3 Μέλη online: 0
Σύνολο μελών: 8,742
Νεότερο μέλος: kwstass32
|
Μέλη που συνδέθηκαν σήμερα:jikonomou, |
crawlers