Περιεχόμενα
Σύνδεση
Δωρεάν εγγραφή
Δημοσκόπηση
Θέματα στις Δ. Συζητήσεις
Νεότερα
Στάση ...δανείων από...
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑ 3ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ...
ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΔΕΗ-ΝΕΡΟΕνδιαφέροντα
Αυτοκίνητο Τρίτεκ... |
[432] |
ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ... |
[303] |
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚ... |
[199] |
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ |
[149] |
Αδεια μητρότητας ... |
[104] |
Πρόσφατα άρθρα
Σύνδεσμοι
Χορηγεία του polyteknoi.gr - Βάλτε τη διαφήμισή σας στη ιστοσελίδα
Διαφημιστικός χώρος. Η ιστοσελίδα χρειάζεται χορηγούς. Γίνετε χορηγός του polyteknoi.gr και προβάλετε τη διαφήμισή σας στη μεγαλύτερη κοινότητα της χώρας με 100.000 εμφανίσεις μηνιαίως. Για πληροφορίες μεταβείτε στο online σύστημα διαφημιστών
Προβολή θέματος
Polyteknoi.gr:Ο χώρος συνάντησης, αλληλοενημέρωσης, προτάσεων και συζητήσεων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος καθώς και θεμάτων που αφορούν τις πολυμελείς οικογένειες με τρία τέκνα :: ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ :: ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
Σελίδα 2 από 2: 12
|
|
δημιουργια συλλογου στα χανια
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 01-02-2010 16:47
|
|
Είσθε σίγουρη για την ΔΕΗy4; Αν ναί ζητείστε την σχετική απόφαση της ΔΕΗ |
| moneymaker |
Δημοσιεύθηκε 01-02-2010 16:51
|
|
Εγω χθες βραδυ ρωτησα φιλο μου διευθυντη της Δ.Ε.Η στην περιοχη μου και μου απαντησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Τωρα ,βεβαια,και απο αλλους εχω ακουσει οτι ισχυει. Μηπως ομως ειναι στην εκαστοτε θεληση του διευθυντη? Να σας ενημερωσω οτι αναλογως εισπραξεων εχουν και αναλογα bonus. |
| xristos |
Δημοσιεύθηκε 02-02-2010 08:54
|
|
Η σωστή τοποθεσία που πρεπει να αναρτηθεί αυτό για την ΔΕΗ είναι εδώ: http://polyteknoi...d=142#5579 ή http://polyteknoi...ead_id=118 για να το βρίσκουμε ευκολότερα, αλλά για να μην ψάχνετε, στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ αναφέρει: ____________________________________________________________________ Τιμολόγιο Οικιακής Χρήσης για πολύτεκνες οικογένειες - (ΓΤ) Το μειωμένο τιμολόγιο για τους πολύτεκνους θεσπίστηκε με απόφαση της Επιτροπής Τιμών και Εισοδημάτων (αρ. 2153/3.4.96) και με βάση την απόφαση αυτή ορίστηκε ότι δικαιούχοι του τιμολογίου αυτού είναι οι πολύτεκνες οικογένειες με 4 προστατευόμενα τέκνα και άνω. Η χρέωση των καταναλώσεων στο τιμολόγιο ΓΤ είναι ενιαία για όλη τη διάρκεια του 24ώρου και είναι το άθροισμα της χρέωσης για το πάγιο (ευρώ ανά τετράμηνο) και της χρέωσης για την ενέργεια που καταναλώθηκε (ευρώ ανά kWh) η οποία εξαρτάται από το πλήθος των προστατευόμενων παιδιών και βαίνει κλιμακούμενη όσο αυξάνεται η κατανάλωση. Προϋποθέσεις χορήγησης & Δικαιολογητικά Σύμφωνα με τους Νόμους 2238/94 (ΦΕΚ 151 /16.9.94/ τ.Α) άρθρο 7, 3296/04 (ΦΕΚ253/14.12.04/τ.Α) άρθρο 1, παρ. 11 και 1894/90 (ΦΕΚ110/27.8.90/τ.Α) άρθρο 10 παρ. 1, ως προστατευόμενα τέκνα, θεωρούνται τα ακόλουθα: * τα άγαμα τέκνα ηλικίας μέχρι 18 ετών (ανήλικα τέκνα) * τα άγαμα τέκνα μέχρι 25 ετών που σπουδάζουν σε αναγνωρισμένη σχολή εσωτερικού ή εξωτερικού * τα άγαμα τέκνα που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία * τα τέκνα που από φυσική αιτία παρουσιάζουν αναπηρία (67 % και πάνω) και είναι άγαμα ή διαζευγμένα ή τελούν σε κατάσταση χηρείας * τα άγαμα τέκνα ηλικίας 18 μέχρι 20 ετών, που δεν σπουδάζουν, εφόσον είναι άνεργα και εγγεγραμμένα στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ * τα άγαμα τέκνα ηλικίας 25 μέχρι 27 ετών, που σπούδαζαν σε αναγνωρισμένη σχολή εσωτερικού ή εξωτερικού μέχρι την ηλικία των 25 ετών, εφόσον είναι άνεργα και εγγεγραμμένα στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής : * Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως του δικαιούχου, από τον αρμόδιο Δήμο ή την Κοινότητα. * Υπεύθυνη δήλωση του φερομένου ως δικαιούχου, σύμφωνα με τον Ν.1599/86 για τα στοιχεία της παρ. 2 του άρθρου 7 του Ν.2236/16.9.94, ότι δηλαδή τα προστατευόμενα τέκνα συνοικούν με αυτόν και ότι θα ενημερώνει τη ΔΕΗ αμέσως μόλις επέλθει κάθε μεταβολή σχετική με τα "προστατευόμενα" τέκνα του. * Βεβαίωση στράτευσης από το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο στην αντίστοιχη περίπτωση. " Ιατρικό πιστοποιητικό αναπηρίας 67% και άνω λόγω διανοητικής καθυστέρησης ή φυσικής αναπηρίας τέκνων αγάμων ή διαζευγμένων ή τελούντων σε κατάσταση χηρείας στην αντίστοιχη περίπτωση. Το τιμολόγιο παύει να χορηγείται όταν λήξει η περίοδος ισχύος κάποιου εγγράφου και τα προστατευόμενα τέκνα είναι λιγότερα από τέσσερα. Τιμοκατάλογος http://www.dei.gr...kiakis.pdf Επεξεργασία xristos 02-02-2010 09:01 http://acmyblog.b... |
| athina-cha |
Δημοσιεύθηκε 02-02-2010 09:09
|
|
Καλημερα σε ολους! Πιστευω πως η συμμετοχη θα ειναι μεγαλη!!! Οπως ειπε ο Κωστας ,οποιος πρωτοπαει θα ενημερωσει το σερβιτορο . Με το καλο και η πρωτη μας συναντηση! Μαιρη , ο κυριος απο τη ΔΕΗ λεγεται Ζαφειρης Μανιουδακης και με βρηκε απο την ανακοινωση στα χανιωτικα ,ειναι πολυ δραστηριος και θα ειναι αυριο στη συναντηση.Τα λεμε!![]() |
|
|
|
| marylavazza |
Δημοσιεύθηκε 02-02-2010 17:32
|
|
Συντροφοι τριτεκνοι γεια σας. Αυριο ενα ειναι σιγουρο... θα ειμαστε πολλοι!!!!!!!!!! Μιλησα με τον ιδιοκτητη της καφετεριας (τον γνωριζω απο την δουλεια μου) και ολος ο κατω οροφος της καφετεριας θα ειναι δικος μας..... καλη ανταμωση και καλη δυναμη στους αγωνες μας!!!! |
|
|
|
| marylavazza |
Δημοσιεύθηκε 02-02-2010 17:36
|
|
αγαπητε ΧRISTOS το ξερω οτι αυτο ισχυει για τις οικογενειες με 4 τεκνα... αλλα η φιλη μου που δουλευει στη ΔΕΗ μου ειπε οτι ειναι το ιδιο και για μας με 3 τεκνα. Δεν ειμαι σιγουρη... το κυνηγαμε.... |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 04-02-2010 00:19
|
|
Για ενημέρωση έχουν σταλεί 2 φορές επιστολές προς ΔΕΗ και στο εποπτεύον υπουργείο και η απάντηση ήρθε μόνο από ΔΕΗ,όπου μας λέει ότι δεν προβλέπεται για τριτέκνους.Η αρμοδιότητα αποφάσεως είναι της Κυβερνητικής Επιτροπής που εγκρίνει κάθε φορά το τιμολόγιο της ΔΕΗ. Επίσης και σχετικά πρόσφατα εντός του 2009 στάλθηκε πάλι επιστολή χωρίς απάντηση.Αυτά γνωρίζω ότι ίσχυαν μέχρι πριν από 2 μήνες αν άλλαξε μετά καλώς. Μήπως γίνεται σύγχυση με μια απόφαση για τους γονείς με τρία παιδιά αλλά που θεωρούνται πολύτεκνοι(ένας γονέας που έχει την επιμέλεια και μέριμνα) και ό άλλος γονέας είτε δεν είναι εν ζωή είτε δεν συμβάλλει καθόλου στην ααντροφή και αποδεικνύεται με δικαστική απόφαση ή άλλο δικαιολογητικό. |
| athina-cha |
Δημοσιεύθηκε 04-02-2010 10:51
|
|
Καλημερα,καλημερα! Χθες ηταν μια μεγαλη μερα για τους τριτεκνους της πολης μας!!Μαζευτηκαμε πανω απο 130 οικογενειες και υπαρχουν κοντα 200 ακομη ! Εγινε το πρωτο μεγαλο βημα και θα ακολουθησει συντομα και το δευτερο (17 ή 22/2)!Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Σταυρο για το καταστατικο που θα αποτελεσει οδηγο για το δικο μας και φυσικα σ'ολους οσους ηρθαν ή τηλεφωνησαν! Πιστευω πως σε 2-3 μηνες το πολυ θα εχουμε συστημενο συλλογο τριτεκνων στα Χανια! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| marylavazza |
Δημοσιεύθηκε 04-02-2010 17:48
|
|
Kαλησπερα σας!!!! τελεια χτες ε??? Τι κοσμοπλημμυρα ητανε αυτη χτες??? Να ειστε καλα ολοι!!!! Αθηνα και Ζαφειρη εδω ειμαι για οτι θελετε.... Φιλακια!!!! |
|
|
|
| marylavazza |
Δημοσιεύθηκε 08-02-2010 22:14
|
|
σημερα μιλησα και με τον δημαρχο ακρωτηριου. ακουστε΄..... ειναι διατεθημενος μετα απο σχετικη αποφαση του δημοτικου συμβουλιου να μας κανει εκπτωση στο λογαριασμο του νερου με την προυποθεση να συντηρουμε και τα 3 παιδια μας και η οικονομικη μας κατασταση να μην υπερβαινει τις .... χιλιαδες... ευρω. ειναι ανοιχτος και πολυ συζητησιμος!!!!!!!!! μας περιμενει για περισσοτερες λεπτομερειες....Α! καλη η επιλογη μου για το μποουλινγκ στο Βλητε? και απο αυτη την επιχειρηση περιμενω εκπτωση για τους τριτεκνους της πολης μας, στις αιθουσες παιχνιδιων αλλα και σινεμα. Αυτο τωρα πως θα το κανουμε δεν εχω ιδεα! (δηλαδη με ποιο τροπο.... θα μας δωσουν κουπονια?)Καμμια ιδεα? |
|
|
|
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 09-02-2010 08:40
|
|
Με την κάρτα μέλους του συλλόγου. |
| marylavazza |
Δημοσιεύθηκε 09-02-2010 18:25
|
|
Mε την καρτα ε? Ωραια θα βγαλουμε και καρτες!! Μαλιστα επειδη εχω και καποιες ακρες σε super market της πολης μας θα ηταν μια πολλη καλη ιδεα να καταφερουμε και μια εκπτωση στα ψωνια μας. Πρωτα ομως η καρτα. Και οσο για τον δημαρχο που μου υποσχεθηκε την μειωση στους λογαριασμους του νερου, σκεφτομαι οτι θα ειναι ΜΟΝΟ η αρχη και για τους αλλους δημους!!!!!!!!!! Και επειδη ειμαι εξωτερικη πωλητρια του καφε εσπρεσο lavazza και εχω πολλους πελατες σε καφε και εστιατορια θα πετυχω και εκει την αναλογη εκπτωση!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
| marylavazza |
Δημοσιεύθηκε 09-02-2010 18:27
|
|
Αθηνα σου εστειλα e-mail χτες το ειδες? |
|
|
|
| athina-cha |
Δημοσιεύθηκε 11-02-2010 06:56
|
|
Mary εισαι φοβερη!!! Τωρα θα δω τα μην.μου |
|
|
|
| moneymaker |
Δημοσιεύθηκε 11-02-2010 08:46
|
|
Καταστρατηγιση 10% για προσληψη μερικης πασχολησης Δημου Καλαμπακας. Το 10% που λεει ο νομος των 30 θεσεων στην Καλαμπακα ειναι 2!!!! Ξεχαστε τα μαθηματικα που μαθατε στο σχολειο. Ελατε στο Δημο Καλαμπακας να μαθετε τα νεα. Βεβαια ειναι και νομιμοι γιατι κανουν λενε μετακυλιση θεσεων ,κατα το δοκουν,απο κοινωνικη σε κοινωνικη ομαδα.[img] [/img] |
| stavros |
Δημοσιεύθηκε 11-02-2010 20:16
|
|
Δείτε αυτήν την εγκύκλιο:ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 24996-160507 ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 16-5-2007 Α.Πρ.:24996,τηλέφωνο:2103744377 Έχει ένα παράδειγμα,ανάλογα του συνολικού αριθμού προς πρόσληψη πχ 30 για την περίπτωσή μας ορίζει 3 για την στ περίπτωση του νόμου 3250/2004 ΦΕΚ 124Α Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάτι άλλο.Αν ναι,παρακαλώ να ενημερωθούμε. |
| moneymaker |
Δημοσιεύθηκε 12-02-2010 06:37
|
|
Μοιρασε θεσες κατα το δοκουν. Δυστυχως ειναι και ΝΟΜΙΜΟΣ με τη μετακυλιση θεσεων που εχει δικαιωμα να κανει . Απ την αλλη ομως επρεπε να αρχισει απο το 10% 3τεκνων-πολυτεκνων και οχι απο αλλες κοινωνικες ομαδες. |
Σελίδα 2 από 2: 12
| Πήγαινε στη Δ. Συζήτηση: |
Διαφήμιση
Χρήστες online
![]() |
| Αποστολές στο forum: 5601 :: Συνολικά θέματα: 926 :: Συνολικά σχόλια: 1 |
Επισκέπτες online: 3 Μέλη online: 0
Σύνολο μελών: 8,742
Νεότερο μέλος: kwstass32
|
Μέλη που συνδέθηκαν σήμερα:jikonomou, |
crawlers